FOTO/VIDEO – BUCURIE LA NAIENI! Elevii Scolii Gimnaziale Naieni au primit 15 laptopuri in cadrul Proiectului National „Let’s Do It,Romania!”
Last Updated on 15/11/2017 by Iulian Gavriluta

Naieni 3In data de 14 noiembrie 2017 – Prefectul Judetului Buzau, Carmen Ichim, si echipa Garzii Nationale de Mediu – Comisariatul Judetean Buzau au inmanat elevilor Școlii Gimnaziale Naeni un premiu constand in 15 laptopuri, pentru implicarea acestei unitati scolare in proiectul national de ecologizare ”Let’s Do It, Romania!” 

 

La inceputul anului 2017, elevii scolii din Naeni s-au inscris intr-un concurs avand ca tema reciclarea deseurilor si conservarea resurselor naturale, organizat in cadrul proiectului ”Let’s Do It, Romania!” care a demarat in 2009, iar pentru expozitia lor de obiecte confectionate din materiale reciclabile, intitulata ”Let’s be Eco!”, copiii au primit unul dintre cele 40 de premii acordate la nivelul intregii tari.

Cele 15 laptopuri oferite Școlii Gimnaziale din Naeni au facut parte din dotarea Garzii Nationale de Mediu si, dupa ce au trecut printr-o temeinica operatiune de reconditionare, vor putea fi folosite in procesul de instruire a elevilor. La evenimentul de astazi au luat parte si reprezentantii trustului buzoian Green Group, cel mai important parc integrat de reciclare din Europa de Sud-Est, care au oferit elevilor dulciuri si apa minerala si le-au propus sa participe la un nou concurs la inceputul anului viitor.

Indrumatorul copiilor implicati in proiect, invatatoarea Cristina Birtok, a multumit echipei ”Let’s Do It, Romania!” si autoritatilor buzoiene pentru premiul primit si si-a exprimat intentia de a participa si pe viitor la alte proiecte cu tematica ecologica. In incheierea deplasarii efectuate la Naeni, prefectul Carmen Ichim a vizitat si Asezamantul pentru Persoane Varstnice din localitate, unde a discutat cu presedintele Fundatiei ”Sf. Sava de la Buzau”, preotul Mihail Milea, precum si cu beneficiarele serviciilor de ingrijiri oferite in sistem rezidential de catre cunoscuta organizatie neguvernamentala.

E.S.

Naieni 1

 

Naieni 2

 

https://www.youtube.com/watch?v=XsRtN4LWuTE&feature=youtu.be