Din rubrica “Sa facem haz de necaz”… Soluţie inteligentă. Ca să nu plătească taxe suplimentare, un patron şi-a trecut toţi angajaţii ca preoţi
Last Updated on 12/11/2017 by Iulian Gavriluta

popi angajatiÎn România, orice problemă are o soluție. După ce Guvernul a stabilit prin ordonanță de urgență că taxele pe muncă trec total în sarcina angajatului, cu excepția preoților, care nu plătesc niciodată nicio taxă, conexiunea a fost făcută rapid de câțiva patroni inteligenți, care au trecut încadrarea angajaților de la ”inginer software”, sau ”contabil”, la preot, sau diacon.

”Am mai mulți preoți decât Mitropolia Ardealului”, spune Decebal Popescu, manager firmă IT. ”Colegele de la departamentul de resurse umane ne-au explicat că totul e să păstrăm aparența unei biserici. Să venim devreme și să cântăm niște imnuri. Păi noi asta facem zilnic la ședința de dimineață. În rest, multe rugăciuni să meargă afacerea, aici nu se schimbă nimic”, a mai spus Decebal.

Cu aspectul a fost foarte simplu, pentru că toți au bărbi. Colegele au acceptat mai greu uniforma de măicuță, dar am găsit o formulă de straie monahale cu scai, care se pot trage jos foarte ușor în caz că vrem să organizăm o petrecere rapidă în firmă”, explică Decebal Popescu, managerul firmei.

Firma anticipează un profit record, care poate fi externalizat ușor, prin crearea unei filiale în Rusia, acolo unde PSD nu e deloc deranjat dacă pleacă bani.

SURSA: http://www.timesnewroman.ro/life-death/solutie-inteligenta-ca-sa-nu-plateasca-taxe-suplimentare-un-patron-si-a-trecut-toti-angajatii-ca-preoti