BRACONIER de 38 de ani din Buzau prins tragand FOCURI DE ARMA in localitatea Boldu. Ce i-au confiscat politistii buzoieni?
Last Updated on 10/11/2017 by Iulian Gavriluta

BraconieriPolitistii din cadrul Sectiei de politie rurala Ramnicelu, aflati pe raza de competenta in exercitarea atributiilor de serviciu in sistem integrat, au depistat in flagrant un barbat in varsta de 38 de ani, banuit de  braconaj.

 

 

Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit ca banuitul, detinator legal de arma de vanatoare, s-ar fi deplasat pe raza fondului de vanatoare Boldu si ar fi efectuat mai multe focuri de arma, dar fara sa respecte conditiile de vanatoare care erau inscrise in autorizatia legala emisa in acest sens. In urma activitatilor efectuate, politistii au ridicat in vederea continuarii cercetarilor o arma de vanatoare cu alice, peste 30 de cartuse de vanatoare, precum si documentele de autorizare. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de braconaj, conform prevederilor Legii nr. 407/2006 privind vanatoarea si protectia fondului cinegetic.

E.S.