FOTO – Arhiepiscopia si-a tras Centru de Servicii Funerare “Simon Cirineanul” cu ajutorul firmei (Troia Construct) a unui evazionist din Oreavu…evident nu plateste impozite, desi face profit urias!
Last Updated on 09/11/2017 by Iulian Gavriluta

Arhiepiscopie Mortuare troiaDe cand a venit in Buzau acest afacerist cu mitra – Cezar Spiridon zis si IPS Ciprinel Crasnel, a facut ca duhovnicia sa fie inlocuita cu afacerile lumesti girate de acolitii politici sau cu sortulet, de la toate forurile si institutiile subjugate snobismului cres(t)in. Am semnalat in nenumarate randuri, cu documente, nereguli si incalcari grave ale canoanelor BOR, ba chiar am adus in prim plan, in EXCLUSIVITATE acuze de “morala indoielnica” a capului Arhiepiscopiei Buzaului si Vrancei, dar se vede treaba ca dosarele de la DNA si de la alte  instante sunt aruncate prin sertare de luni bune.

 

Intr-un dispret strigator la cer si uzand de o nesimtire crasa, tipic calugareasco-fanariota, Spirache isi continua nestingherit afacerile nesimtite. Construieste si reabiliteaza fara autorizatii, desfasoara afaceri uriase fara sa plateasca un ban la stat si manipuleaza din umbra sau de la capatul meselor intinse cu darnicie – politicieni, ministrii si primari. Credem ca nu exista de-a lungul istoriei acestor tinuturi un alt snapan cu mitra mai hraparet si fara credinta ca actualul arhiepiscop. Jurnalistii News Buzau au reusit sa surprinda din nou pe Strada Aurorei – colt cu Victoriei, o cladire impozanta, reabilitata cu ajutorul firmei pupilului din Oreavu – Troia Construct (se aude ca Doru Raileanu, partenerul de pahar si altele al lui Spirache – arhisnapanul Buzaului si Vrancei nu ar mai fi patronul societatii mentionate – amanunte despre acesta si firma sa - AICI). Cladirea respectiva a fost cumparata de Ciprinel, in timp ce imobilul de langa Biserica Banului, apartinand tot de Arhiepiscopie, in care functioneaza Directia Agricola, e lasat in paragina (Arhiepiscopia percepe Directiei Agricole o chirie enorma pe spatiu dar nu face nicio reparatie si in ea nu functioneaza aproape nicio utilitate – informatie de la angajatii Directiei). Ne intrebam, cat poate sa duca nesimtirea acestui pacalici venit de niciunde si cocotat pe Scaunul cel mai Inalt de la Buzau? Cat de securist, mason si semidoct sa fii sa nu ceri socoteala pentru tot ce face ilegal? Se vede treaba ca multi dintre asa zisii credinciosi de duminica au luat drept norma doar jumatate din proverbul romanesc (pana la virgula!) si au uitat restul: “Capul plecat sabia nu-l taie, dar nici soarele nu-l vede”!

I.G.

{vsig}mortuare-arhiepiscopie{/vsig}