VIDEO – Management nou la Muzeul Judetean Buzau odata cu instalarea la conducerea institutiei a directorului Daniel Costache
Last Updated on 08/11/2017 by Iulian Gavriluta

TV News Buzau managementul MJBMarti 7 noiembrie 2017, studioul TV News Buzau l-a avut ca oaspete pe directorul Muzeului Judetean Buzau – Daniel Costache, proaspat castigator al concursului pentru sefia institutiei de cultura mentionata. In cadrul emisiunii, directorul Costache ne-a oferit unele repere si linii de forta a noului management cu care vrea sa isi inceapa activitatea.

 

“Muzeul Judetean Buzau este principalul generator de evenimente cultural-educative, un muzeu al prezentului care acorda importanta cuvenita trecutului. Ca numar de beneficiari directi si indirecti, este institutia cea mai vizitata dintre toate institutiile de cultura de pe teritoriul judetului. Institutia noastra deserveste atat publicul buzoian dar nu numai, asa cum au demonstrat participantii la marile evenimente organizate in ultimii doi ani. Institutia a devenit un reper pe plan regional si a avut in vedere organizarea unor evenimente de o tinuta morala ireprosabila si de o calitate culturala exemplara. In temeiul prevederilor Legii nr. 311/2003 privind muzeele si colectiile publice, cu modificarile şi completarile ulterioare ale Regulamentului de Organizare si Functionare al institutiei, organizata ca institutie publica cu statut de muzeu de interes judetean, Muzeul Judetean Buzau functioneaza in subordinea Consiliului Judetean Buzau ca institutie de drept public cu personalitate juridica. In conformitate cu prevederile HG 725 din 22 august 2000, Muzeul Judetean Buzau este considerata autoritate contractanta in intelesul OG 118/1999…”, a precizat invitatul din studioul News Buzau (amanunte legate de subiect, puteti urmari in MATERIALUL VIDEO ATASAT).

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=f5Y2bRQF6vY&feature=youtu.be