Caravana Nationala Samsung „TomorrowME” a ajuns la Buzau
Last Updated on 08/11/2017 by Iulian Gavriluta

SamsungCaravana Samsung „TomorrowME” le-a oferit in aceste zile elevilor din Buzau posibilitatea de a afla ce profesie li se potriveste intr-o era digitalizata si care sunt oportunitatile lor de dezvoltare profesionala.

Informatiile despre pasii necesari pentru urmarea unei cariere vocationale sunt disponibile in aplicatia #TomorrowME, dezvoltata de Samsung Electronics Romania, cu date relevante despre piata locala a muncii. Aplicatia este integrata cu programele educationale actuale si cu cerintele din piata muncii, punand la dispozitia elevilor de liceu si nu numai un test rapid prin care isi pot descoperi vocatia. In functie de profilul vocational rezultat, utilizatorii primesc informatii despre ce studii trebuie sa urmeze si care sunt etapele carierei alese.  Aplicatia este disponibila gratuit in Galaxy App si in Google Play. Totodata, aceasta este disponibila si in varianta desktop, pe link-ul tomorrowme.ro

„Ne bucuram sa fim alaturi de tineri in procesul de dezvoltare profesionala si sa ii sprijinim in alegerea meseriei care li se potriveste. Aplicatia TomorrowME ii ajuta sa-si descopere profilul vocational, job-urile compatibile cu acesta si pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a-si atinge obiectivul de cariera. Alegerea carierei este una dintre cele mai importante decizii din viata unui tanar, lucru care ne responsabilizeaza si ne motiveza sa continuam in fiecare an caravana TomorrowME si sa aducem astfel o imbunatatire in vietile utilizatorilor nostri prin intermediul inovatiei tehnologice”  a declarat Roxana Mihalache, Corporate Citizenship & Public Affairs Manager Samsung Electronics Romania.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspira oamenii si creeaza viitorul prin tehnologii si idei. Compania redefineste lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de retea si memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei si a solutiilor LED. Pentru cele mai noi informatii, vizitati Samsung Newsroom la news.samsung.com.

A.M.