VIDEO – “BLUZAU 21 – Blues, Jazz and Anything Else Festival” (23-25 noiembrie 2017)
Last Updated on 07/11/2017 by Iulian Gavriluta

TV News Buzau BLUZAU 2017 BuzauAflat ieri seara in studioul TV News Buzau, Tolea Postovei, organizatorul Festivalului BLUZAU 21 – Blues, Jazz si altceva a “dezvaluit” cate ceva din ceea ce ii asteapta pe iubitorii acestor genuri de muzica, daca vin la eveniment. Spicuim din dialog (restul poate fi urmarit in materialul VIDEO atasat):

 

BLUZAU 21 aduce timp de 3 seri in perioada 23-25 noiembrie pe scenele No Limit si Cafeneaua Artistilor din Buzau o reteta care se pliaza exact pe profilul declarat al festivalului :blues,jazz si altceva. Prima seara ofera un spectacol inedit si original al legendarilor PHOENIX in varianta acustica,o aparitie unica si irepetabila. Florentin Milcof "Othello" ne propune un nou concept de recital,Calin Pop( Celelalte Cuvinte) si Marius Pop, tata si fiu, alaturi de muzicieni de marca, vor fi fuziunea care lipsea din peisajul muzical romanesc,Berti Barbera si Nicu Patoi,un duet de profesionisti,prezinta piese din viitorul album "The Blue Drop". Capetele de afis vineri si sambata vor fi ABRA,o constelatie de muzicieni timisoreni ( Adrian Dinu Schwartz,Christian Podrazky,Horea Crisovan si Florin Cvasa ) foarte greu de "prins" pe scenele romanesti,respectiv Mike Godoroja and Blue Spirit cu invitat special, actorul Eugen Cristea, in spectacolul "Diavolul si Robert Johnson",o poveste despre originile bluesului cu muzica lui Robert Johnson si poemele lui Langston Hughes si Walt Whitman.

Adaugati la aceste recitaluri lansari de discuri si carti,expozitii de arta,intilniri prietenesti cu muzicienii si veti avea destule motive sa lasati telecomanda deoparte pentru trei seri.

Bilete si abonamente :

-abonament 3 zile- 23-25 noiembrie : 110 lei

-abonament 2 zile- 24 -25 noiembrie : 60 lei

-bilet o zi - 24 noiembrie : 40 lei

- bilet o zi - 25 noiembrie: 40 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Incepind cu 15 noiembrie ,in format fizic se vor gasi bilete/abonamente si la Libraria Faust Buzau. Bilete de o zi pentru concertul Phoenix se pot rezerva doar telefonic la numarul 0723429264. Rezervari la mese,doar pentru cei cu bilete achizitionate,la telefon 0723429264.

Pentru zilele de 24 si 25 noiembrie se vor vinde bilete fara loc pentru elevi la pret special de 20 lei/seara pe baza carnetului de elev vizat pentru anul scolar in curs. Rezervari la 0723429264. Biletele se vor vinde in numar limitat in functie de capacitatea salii,clubul No Limit in 23 noiembrie,respectiv Cafeneaua Artistilor in 24 si 25 noiembrie…”

MAI MULTE IN MATERIALUL VIDEO ATASAT (EMISIUNEA DE LA TV NEWS BUZAU)

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=SeN9cguhU_0&feature=youtu.be