Din acest weekend la Buzau incepe…..”Saptamana Teatrului Tanar”. Afla aici care este programul complet al spectacolelor
Last Updated on 07/11/2017 by Iulian Gavriluta

Teatru 1Teatrul ,,George Ciprian”, organizeaza cea de-a V-a editie ,,Saptamana Teatrului Tanar”, care se va desfasura in perioada 11 -  17 nov. 2017, la Sala  Paul Ioachim a Teatrului “George Ciprian” Buzau. In conditiile actuale, asistam la urmatorul fenomen:  publicul este expus in repetate randuri la produse culturale care nu pot tine pasul si nu pot acoperii nevoile in continua schimbare ale societatii.

 

Acest fenomen duce la o invariabila degradare a divertismentului si la o stagnare a nivelului cultural national.  Solutia este una simpla si verificata de foarte multe ori de-a lungul timpului, mai exact intinerirea mijloacelor si modalitatilor de expresie artistica. Ca resursa principala ne  vom folosi de vigoarea si entuziasmul unori tineri si mai ales de capacitatile lor artistice verificate si premiate. Acest proiect a fost conceput in ideea de a restabili un spatiu cultural comun intre public si noile generatii  de artisti, dar si din  intampinarea unei necesitati reale, si anume lipsa de impact a tinerelor generatii  de artisti asupra publicului insetat de nou.  Acest proiect, s-a bucurat  de un mare succes inca de la prima editie.

Obiectivele principale ale acestui eveniment sunt:

  • Educarea tinerelor generatii in spiritul respectului pentru cultura si frumos.
  • Atragerea publicului catre produsele artistice de calitate si formarea gustului avizat.
  • Impletirea vechilor mijloace artistice cu cele noi in scopul evolutiei mediului cultural teatral.
  • Atragerea publicului catre divertismentul de natura culturala.
  • Completarea educatiei estetice si morale a tinerelor generatii.
  • Promovarea tinerelor generatii de creatori in domeniul artistic.

Aceste spectacole au fost atent selectionate, acoperind o gama larga de gusturi teatrale de la spectacole muzicale la spectacole de coregrafie si nu numai.

Sunteti asteptati cu mult drag!

E.S.

Teatru