AUDIO – Trio R.C.I. (Romanescu, Cocei si Ionescu) de la PNL Buzau au anunta cate ceva…. Oare ce? Citeste aici amanunte (alegeri, excluderi si alte alea)
Last Updated on 07/11/2017 by Iulian Gavriluta

PNL BZ RCIIntr-o conferinta de presa a liberalilor buzoieni (ce a mai ramas), “intamplata” ieri 6 noiembrie a.c., trio de succes -  R.C.I. au anuntat mai multe evenimente “importante pentru Buzau”: “1. Astazi de la ora 17:00 se anunta o intrunire mare cu femeile liberale din Buzau – OFL-istele isi aleg sefa. Candideaza Bolos Marieta din Buzau si Cristina Tanase din Nehoiu.

2. Pe 17 noiembrie a.c., de la ora 16:00, la Sala CJ au loc alegerile in cadrul Ligii Alesilor Locali ai PNL Buzau.

3. TNL central are un reprezentant buzoian – consilierul local Liviu Barbu.

4. Procesul cu consilierul judetean Ion Nicolae s-a incheiat, acesta pierzand in instanta si astfel nu mai este sprijinit politic pentru reprezentarea partidului in CJ Buzau. In locul acestuia ar fi trebuit sa vina Alexandru Ioan Cristian, dar acesta a facut front comun cu senatorul PMP Badulescu si astfel si-a pierdut calitatea de membru de partid al PNL, fiind “radiat” din organizatie. Ramane sa mai stabilim cine urmeaza, sunt deja doua propuneri.” – a precizat deputatul PNL Cristi Romanescu. Au mai vorbit: Constantin Ionescu, proaspat (re)inrolat in PNL Buzau – “despre colectarea separata a deseurilor…” si Erland Cocei...el stie despre ce?!

 

CONFERINTA DE PRESA SE POATE ASCULTA MAI JOS

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=OFPpCJclp_I&feature=youtu.be