VIDEO – Societatea lui Donald Tom si a rudei sale Gica Toader – TRANS BUS SA nu respecta buzoienii: autobuzele nu sosesc la timp, nu opresc in statii si inchid usile in nasul batranilor
Last Updated on 06/11/2017 by Iulian Gavriluta

Tranbus BZ NeseriosiDupa modelul patentat de vicepresedintele CJ Adrian Petre – in materialul privind controlul traseelor autobuzelor, am inceput si noi un serial in acest sens, dorind sa aducem la cunostinta buzoienilor modul cum respecta sau nu, societatea TransBus, calatorii. Am pornit cu 3 trasee din municipiu: traseele 9, 10 si 1.

 

Orarul sosirii autobuzelor a fost anuntat la primele doua, cu surle si trambite pe site-urile platite din bani publici. Dupa o scurta investigatie, am constatat ca autobuzele din municipiu nu respecta orarul , nu opresc in statii, desi circula mai mult goale (traseul numarul 10, care trece pe langa fabrica lui Toma - Romet) si inchid usile in nasul calatorilor (care si asa nu au sisteme de siguranta in acest sens). Concluzia? Nu ne mai mira ca astfel de “sicrie pe roti”, cu peste un million de kilometrii la bord, care au si calculatorele de bord schimbate ilegal, nu stiu sa fie conduse, crapa in traseu si sunt implicate in accidente rutiere dubioase. Vom continua investigatia, fiti siguri!

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=m6aY2VivBGs&feature=youtu.be