FOTO – Autobuzele “sicrie” ale lui Donald Tom blestemate? Inca unul s-a stricat langa Palatul Comunal
Last Updated on 05/11/2017 by Iulian Gavriluta

Autobuzele sicrie transbus Buzau TomaSunt domenii pe care intaiul “miliardar de carton” si meltean – Donald Tom, inca primar al urbei nu le stapaneste – de exemplu: blestemele combinate cu prostia! Cu toate ca e mason si securist, se pare ca e tinut ca "second-hand" si forte mai mari decat capul lui patrat il coplesesc si comploteaza impotriva “stapanirii” lui vremelnice.

 

Daca sambata seara (4 noiembrie a.c.) un sofer de la Transbus a bagat in spital mai multi oameni aflati intr-un autoturism, neacordandu-se prioritate la intersectia strazilor Bastan si Stadionului, astazi, 5 noiembrie a.c., un alt “sicriu pe roti” s-a stricat tocmai langa Palatul Comunal, vrand parca sa-i arate lui Tomita ca nu a  facut bine cand a luat banii blestemati de la tiganul cu lalele din Slobozia.  Nu este prima data cand autobuzele cu peste 1 milion de kilometri la bord si cu calculatoarele schimbate crapa in traseu (LINK). Carcotasii o sa elucubreze iarasi ca nu EURO 5 mincinos e de vina si se blocheaza sistemul, ci soferii angajati de Transbus, care nu sunt deprinsi inca cu cutia automata…deh, baragladine tintestiene!

PS: Desi subiectul articolului este defectarea "sicrielor"-autobuze aduse pe spaga de Toma, raspundem si legat de accidentul de aseara...Pentru ca unii papagali (sau troli-conturi fake) sau retarzi pusi de Toma comenteaza aiurea, va rog sa urmariti clipul pus de colegii de  la Adevarul.. minutul 0:34 sau 0:35: Reporterul catre soferul de la Transbus, cu referire la masina: "...aveau PRIORITATE"! adica e clar ca autobuzul  a fortat trecerea...politia musamalizeaza...la comanda, iar unii preiau totul fara discernere!

https://www.youtube.com/watch?v=UlIbSONQkAU&feature=push-u&attr_tag=PVHBnso8Gbeyt3ua-6

 

{vsig}autobuze-defecte{/vsig}