VIDEO – FII BUN si AJUT-O pe Ioana sa traiasca! La doar 9 ani ea sufera de o boala grava

Ioana AbrudanIn perioada 01.11.2017 - 30.11.2017, Asociatia “Salveaza o inima” demareaza campania de strangere de fonduri pentru Ioana Abrudan (9 ani si 10 luni), diagnosticata cu amiotrofie spinala de tip 2 si o scolioza foarte severa grad 82%, care ii pun viata in mare pericol!

 

 

La actiunea noastra umanitara, menita sa-i salveze viata fetitei, s-au alaturat peste 800 de persoane si peste 10 de companii. Pana in momentul de fata, am reusit sa strangem suma de 14.465 Euro (pe www.salveazaoinima.ro), insa suma totala a operatiei si tratamentului postoperatoriu este de 40.300 de Euro, interventie care va avea loc la Paris .

CUM O PUTEM AJUTA?

Prin redirectionarea a 20% din impozitul pe profit Companiile (contribuabili persoane juridice platitoare de impozit pe profit) au posibilitatea de a directiona/acorda fara costuri suplimentare fonduri/bunuri/servicii prin actiuni de sponsorizare. Apeland la o facilitate fiscala prevazuta de art. 21 (4) lit. p) din Codul Fiscal, fondurile directionate/acordate nu reprezinta o cheltuiala suplimentara pentru compania dumneavoastra. Cheltuielile de sponsorizare se scad din impozitul pe profit datorat si achitat la Stat. Cu alte cuvinte, fondurile suportate pentru astfel de actiuni diminueaza ulterior si direct sumele ce trebuie achitate statului in contul impozitul pe profit. Prin trimiterea unui SMS de 2 Euro la numarul 8832 cu textul IOANA. Numarul de SMS 8832 este valabil in perioada 01 Noiembrie 2017 - 30 Noiembrie 2017. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Telekom, Orange si Digi Mobil, pentru cartele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numarul este oferit gratuit cu sprijinul Asociatiei “Salveaza o inima”. Donatii online prin card credit sau PayPal accesand site-ul Asociatiei.

A.D.