AUTOBUZUL LUI TOMA A INTRAT IN MAGAZINUL DE POMPE FUNEBRE! UPDATE – ULTIMA ORA – Accident rutier cu 4 victime in municipiu (un autobuz cu un autoturism)
Last Updated on 04/11/2017 by Iulian Gavriluta

61919860Sambata 4 noiembrie a.c., aproximativ in jurul orei 20:30 s-a produs un accident rutier in municipiu Buzau, soldat cu 4 victime. Din primele cercetari se pare ca un autobuz gol a lovit un autoturism in zona Stadionului din oras.

 

In urma impactului au rezultat 4 victime.Politia cerceteaza cazul. 

I.G.

UPDATE 3 : AUTOBUZUL ("Comfort si siguranta"?!)DE LA TRANSBUS, A INTRAT DUPA IMPACT, INTR-UN MAGAZIN DE POMPE FUNEBRE....! INTAMAPLARE SAU PREVIZIUNE?

UPDATE 2: Din primele date, un barbat de 25 ani, din Sarulesti, care se deplasa cu auto din directia Crang catre str. Oltului, nu a acordat prioritate unui autobuz condus de catre un barbat de 57 ani, din Vadu Soresti, care se deplasa din directia Fabrica de Bere catre Balcescu. Din impact, auto a fost proiectat intr-un imobil aflat la intersectia str. Oltului cu bd. Stadionului si a rezultat ranirea conducatorului autoturismului si a 2 pasageri cu varstele de 16, respectiv 17 ani. Autoturismul de deplasa pe str General Bastan iar autobuzul pe bd. Stadionului.

UPDATE: SOFERUL din autoturism ESTE INCARCERAT. Victimele sunt din randul pasagerilor din masina. Se pare ca soferul autobuzului nu ar fi acordat prioritate in intersectia respectiva

61919860

SURSA FOTO:news.ro