SE GRABEA SPRE CASA! Ramnicean prins de politistii buzoieni gonind pe DN2 E85 cu 164km/h. Alti 78 de vitezomani sanctionati pe loc
Last Updated on 04/11/2017 by Iulian Gavriluta

Circulatie BuzauPolitistii cu atributii pe linie rutiera au continuat activitatile de prevenire si combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere in randul participantilor la trafic, iar ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 181 de sanctiuni contraventionale.

 

 

Cei mai multi dintre contravenienti au fost conducatori auto care nu au respectat regimul legal de viteza (78), nu au utilizat centura de siguranta (21), au condus autovehicule cu defectiuni tehnice(10), dar si pentru alte abateri in trafic. Astfel, in cadrul activitatilor desfasurate, pentru neregulile constatate in trafic politistii au retinut 16 permise de conducere. 5 permise de conducere au fost retinute pentru nerespectarea regimului legal de viteza, cea mai mare viteza - 164 km/h - fiind inregistrata de aparatul radar amplasat pe DN 2 E 85, in afara localitatii Racoviteni, la volanul autoturismului fiind depistat un ramnicean in varsta de 62 de ani. Totodata, alte 11 permise de conducere au fost retinute conducatorilor auto pentru neacordare de prioritate pietonilor angajati regulamentar in traversarea drumului, precum si pentru conducerea autovehiculului sub influenta alcoolului. Valoarea totala a amenzilor aplicate este de peste 54.000  de  lei.

E.S.