UPDATE – FOTO – NUMARUL VICTIMELOR A CRESCUT LA 4. Accident la Posta Calnau – 2 autoturisme implicate, 3 victime (2 incarcerate)
Last Updated on 03/11/2017 by Iulian Gavriluta

Posta Calnau 2Vineri dupa-amiaza, pe DN 2 E85, in dreptul localitatii Posta Calnau a avut loc un accident rutier grav. Din primele relatari se pare ca sunt implicate 2 autoturisme. In urma impactului au rezultat 3 victime, 2 fiind incarcerate.

 

Politia si medicii de pe ambulanta se afla la fata locului. Se efectueaza cercetari.

I.G.

UPDATE: Se pare ca ar fi vorba de 4 victime. Din primele date s-ar parea ca un autoturism a fost lovit din spate de un altul iar mai apoi proiectat pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un alta masina. Traficul nu este blocat, insa este ingreunat. Din primele date, un barbat de 49 ani din Barlad, care se deplasa din directia Buzau catre Rm Sarat, ar fi lovit un alt auto care se deplasa in aceeasi directie, la volan aflandu-se un barbat de 25 ani, din Ilfov. Ulterior acesta a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara condusa de un barbat de 55 ani din Prahova. Din impact a rezultat ranirea conducatorului autoutilitarei, precum si a 3 pasagere din auto proiectat pe contrasens, cu varstele de 1 an, 25 ani, precum si 49 ani. Toate cele 4 victime au fost transportate la spital.

Posta Calnau 3

 

Posta Calnau 1