FOTO/VIDEO – Festivitatea de premiere a loturilor castigatoare ce au participat la Bastaniada-editia 2017 (VIDEO arhiva)
Last Updated on 02/11/2017 by Iulian Gavriluta

Bastan cupaDesfasurat intr-un cvasisecret – “Bastaniada 2017” (30 octombrie - 2 noiembrie) se incheie astazi la Buzau, in Piata Daciei, de la ora 10:30 cu premierea castigatorilor concursurilor desfasurate de parasutisti, militari de la OP (Operatiuni Speciale), JTAC (Joint Terminal Attack  Controler – Controlor aerian pe pozitii inaintate), jandarmi si altii.

 

Evenimentul este organizat de Fundatia „General Grigore Bastan“ in colaborare cu Centrul de instruire pentru ISR. Zilele trecute, activitatile au avut loc pe Aerodromul Buzau si in poligonul de tragere de la Maracineni. Probele au continut: insertia prin parasutare cu armament si materiale, aruncarea grenadelor de mana de exercitiu, deplasarea in teren contaminat, traversarea raului Buzau pe funicular, deplasarea dupa azimut, acordarea primului ajutor si executarea unei sedinte de tragere specifica, toate acestea desfasurate pe o distanta cumulata de circa 20 de kilometri.

I.G.

{vsig}bastaniada2017{/vsig}

 

https://www.youtube.com/watch?v=QHalUccMm-A

 

https://www.youtube.com/watch?v=bpM8ZSONCak&feature=youtu.be