S-a urcat beat mort la volanul masinii. Barbat de 48 ani prins in localitatea Puiesti cu o alcoolemie de 1,13 mg/l. Ce sanctiune a primit?
Last Updated on 01/11/2017 by Iulian Gavriluta

Alcool volanPolitistii rutieri au actionat si pentru prevenirea accidentelor cu victime din randul pietonilor. Au fost sanctionati contraventional 14 pietoni indisciplinati, precum si sapte conducatori auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajati regulamentar in traversare.

 

Majoritatea acestor abateri au fost constatate pe raza municipiului Buzau. Alte permise au fost retinute de politisti pentru neprezentarea la Politie in termen de 24 de ore de la implicarea intr-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Tot in ultimele 24 de ore a fost intocmit un dosar penal dupa ce politistii au depistat in trafic pe raza localitatii Puiesti, un barbat de 48 de ani, aflat la volanul autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o concentratie de 1,13 mg/l alcool pur in aerul expirat.

E.S.