INEDIT: Pista de alergat iluminata prin Crang, langa Stadionul de atletism. Vezi alte proiecte incepute de viceprimarul Andrei Neder (VIDEO)
Last Updated on 01/11/2017 by Iulian Gavriluta

TV News Buzau Neder GavrilutaInvitat la emisiunea “Interviuri altfel” de la Tv News Buzau, viceprimarul municipiului Andrei Neder a vorbit in premiera despre un proiect unic: pista de alergat iluminata in Parcul Crang: “Va spun ceva in premiera – vom avea si o pista de alergat – o poteca prin Crang, amenajata si iluminata corespunzator.

Eu cred ca va fi mai mult uzitata de cetateni decat altele, va avea cosuri de gunoi si tot ce trebuie…”. De asemenea, Neder a mai precizat ca toate celelalte proiecte – Clubul Sportiv Municipal Gloria Buzau, Skate Parkul din Parcul Tineretului si Stadionul de Atletism de la marginea municipiului sunt demarate si vor fi duse la bun sfarsit in termenii stabiliti. Skate Parkul care costa 90.000 de euro, va fi gata in maxim 2 saptamani, daca vremea va permite, iar Stadionul de atletism care va costa 1,8 milioane de euro va fi finalizat la anul, dupa identificarea surselor de finantare.

MAI MULTE AMANUNTE IN MATERIALUL VIDEO ATASAT

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=lBusbiRcDl8&feature=youtu.be