AU DAT DE BUCLUC! Material lemnos si motofierastrau confiscat buzoienilor prinsi la furat de lemne. Cati indivizi au sanctionat politistii?

Lemne furatePolitistii din cadrul Sectiei de politie rurala Grebanu si Postului de politie comunal Podgoria au desfasurat activitati pe linia prevenirii si combaterii delictelor silvice si a faptelor asociate din taierea ilegala, transportul, prelucrarea si comercializarea materialelor lemnoase. 

Astfel, pe raza localitatii Podgoria au fost depistati doi barbati in varsta de 20 de ani, respectiv 43 de ani, fiecare transportand cu cate un atelaj material lemnos, specia stejar, fara a detine documente de provenienta. Acestia au fost sanctionati contraventional conform Legii nr. 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat si predat reprezentantilor silvici. Totodata pe raza localitatii Topliceni, un barbat in varsta de 30 de ani a fost depistat in timp ce taia ilegal material lemnos cu un motofierastrau. Fata de acesta a fost luata masura sanctionarii contraventionale conform Legii nr. 171/2010, precum si masura complementara de confiscare a materialului lemnos si a motofierastraului.

E.S.