ESTI INTERESAT? VINO la Seminarul “Provocari fiscale” care va avea loc la Buzau si afla cele mai noi informatii contabile si economice

Cod Fiscaleste un seminar care va avea loc in Buzau in data de 28.11.2017, la Hotel Art incepand cu ora 09.00, seminar destinat profesionistilor din domeniul financiar-contabil si nu numai. Seminarul este interactiv, orientat pe aspecte practice si va prezenta numeroase exemple.

 

TEMATICA: In cadrul seminarului vor fi oferite informatii despre:

1. IMPOZITUL PE VENIT in 2018

Ce inseamna transferul contributiilor sociale la salariat? Ce este contributia asiguratorie pentru munca?

Care sunt noile cote de contributii sociale? Cum se modifica deducerea personala de baza? Are angajatorul obligatii in contextul transferului de contributii?

2. SPATIUL PRIVAT VIRTUAL PENTRU PERSOANE JURIDICE (SPV)

Cum va puteti loga? Cum se poate obtine on-line fisa de platitor sau certificatul de atestare fiscala? Pentru o facila intelegere vom exemplifica utilizarea SPV direct pe site-ul ANAF.

3. PLATA DEFALCATA A TVA

Vom discuta inclusiv cele mai recentele evolutii pe aceasta tema controversata.

BENEFICII:

- abordare practica prin prezentarea multor exemple va asigura intelegerea facila a subiectelor prezentate;

- daca aveti cazuri din activitatea dumneavoastra in legatura cu tematica prezentata si doriti sa fie discutate in timpul seminarului, va rugam sa le trimiteti cat mai curand posibil, la adresa de e-mail: office@contabil-pro.ro

- suport de curs oferit tuturor participantilor;

- seminarul este interactiv, participantii avand posibilitatea sa puna intrebari  prezentatorului;

- se vor pune la dispozitie pliante de specialitate.

Daca cele de mai sus v-au trezit interesul veti gasi si alte informatii: la e-mail: office@contabil-pro.ro. Numarul de locuri este limitat.

A.M.