2 ANI DE LA TRAGEDIA DIN COLECTIV! Buzoianul Bogdan Tanase a plecat din club cu 5 minute inainte de incendiu (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 30/10/2017 by Iulian Gavriluta

incendiu colectiv paranoiaAstazi 30 OCTOMBRIE 2017 se implinesc 2 ani de la tragedia din Clubul Colectiv. Parca mai ieri s-a petrecut nenorocirea...stau marturie ecourile luptei cu viata pe care inca o mai duc supravietuitorii incendiului. Din pacate, nici acum nu s-au terminat procesele si nu s-au gasit vinovatii. Magistratii si organele de ancheta parca nu vor sa termine odata cu aceasta tragedie si sa lase doar regretele si lacrimile sa se astearna peste memoria celor pieriti prea de tineri, in tragedia ce a marcat o tara intreaga.

Acolo, in iadul neglijentei si al incompetentei, au pierit 64 de persoane (unii au murit ulterior datorita complicatiilor medicale). Cu toate ca nu mai doreste sa povesteasca despre tragedie, buzoianul Bogdan Tanase a plecat din club cu 5 minute inainte de declansarea incendiului devastator: "Am plecat cu 5 minute inainte de incendiu, am stat cinci melodii. In Grozavesti toti ma imbratisau si eu nu stiam de ce", povestea Bogdan dupa cateva zile de la tragedie. Reamintim ca in noaptea de vineri 30 octombrie 2015, o explozie urmata de un incendiu imens a avut loc, in clubul Colectiv situat in complexul Fabrica Pionierul, sectorul 4 - Bucuresti. In incendiul din Club Colectiv, au murit  membrii trupei Goodbye Gravity - chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, care sustineau un concert, 64 de persoane si au fost aproximativ 200 de persoane ranite. Trebuie spus si faptul ca imediat dupa aceasta tragedie, pe mai multe pagini de Facebook au aparut diverse comentarii care insinuau ca este vorba de un act demonic sau de un gest premeditat. Echipa WOWbiz.ro a dat din intamplare peste un colaj cu mai multe declaratii ale unor persoane care s-au aflat in club sau urmau sa se duca vineri seara la concertul rock. Din marturisirile pe care acestia le-au facut in mediul online reiese faptul ca patronii stiau ce urma sa se intample si au avut grija sa isi anunte prietenii si apropiatii sa paraseasca clubul Colectiv cu 10 minute inainte ca locatia sa ia foc.

I.G.

P.S. La 2 ani de la tragedie, unii au iesit parlamentari dupa ce populatia s-a revoltat vazand incompetenta si politizarea evenimentului, dar....si acestia, impreuna cu autorii morali ai incendiului, au uitat parca prea repede lacrimile si sufletele acelora ce au pierit acolo...la Colectiv. Sa le fie rusine responsabililor! La Buzau, din cei desemnati de institutiile statului, cu autorizarea in caz de incendiu, se lafaie in pensii nesimtite, iar restul, ramasi pe functii continua sa dea din umeri cand ii intrebi daca cluburile in care se ingramadesc in prezent tinerii, au autorizatie speciala. Chiar asa nesimtitilor? Chiar asa politrucilor?

https://www.youtube.com/watch?v=u-9FW7C5sk4&feature=youtu.be

Sursa: http://www.wowbiz.ro/teoria-conspiratiei-ia-amploare-pe-internet-prietenii-patronilor-din-colectiv-au-fost-avertizati-sa-plece-cu-10-minute-inainte-de-tragedie_165734.html

{vsig}incendiu-colectiv{/vsig}