VIDEO – Descoperire BOMBĂ: Vaccinul ANTIGRIPAL dovedit stiințific că SLĂBEȘTE sistemul imunitar în următorii ani …CERCETĂTORII sunt uimiți
Last Updated on 29/10/2017 by Iulian Gavriluta

vaccinuri antigripale imunitateIata ce putem citi la BOMBSHELL: Flu shots scientifically proven to weaken immune response in subsequent years… researchers stunned de pe Natural News, traducerea OrtodoxInfo:

(Natural News.) Un studiu medical efectuat la Wexner Medical Center – Universitatea de Stat  din Ohio a descoperit că femeile care au primit vaccinul antigripal au avut un  răspuns slăbit al sistemului imunitar în anii următori.

 

Lisa Christian, doctor, cercetător principal al studiului, a concluzionat  „Evidențe tot mai  clare arată că acei care au primit vaccinul antigripal în anul anterior au  o reacție scăzută  a anticorpilor  în anul curent”.

Studiile arată încă o dată că teoria oficială a industriei vaccinurilor antigripale – cu complicitatea mass media condusă de corporații – este falsă și intenționat înșelătoare. Departe de a oferi o protecție solidă, acum vaccinurile antigripale fac oamenii mai vulnerabili la infecțiile gripale – (epidemii de gripă), care contribuie desigur la contaminarea cu gripă a și mai mulți oameni  ca apoi să gândească falsă că au nevoie de mai multe vaccinuri pentru o mai mare protecție.

Cu toate acestea,  chiar vaccinurile  însele conduc  la o creștere a infecțiilor gripale. Vaccinul antigripal, cu alte cuvinte, perpetuează mitul că vaccinurile antigripale sunt necesare  prin asigurarea răspândirii gripei mult mai rapid decât aceasta  ar  apărea altfel.Ca efect, vaccinurile  antigripale răspândesc chiar  infecțiile ceea ce  generează o cerere mai mare de vaccinuri. Structura este o farsă medicală „perfectă” perpetuantă, înrădăcinată în stiința falsă și propaganda media neobosită. În noile mele videoclipuri de mai jos veți învăța de asemenea că persoanele care s-au vaccinat în 2008 au experimentat o creștere cu 250 % a infecțiilor gripale în anii următori.

Un studiu publicat în  Human & Environmental. Toxicology(toxicologie umană și de mediu) a identificat că mercurul înglobat în vaccinurile antigripale a produs o creștere  cu 4,25 procente a deceselor fetale în timpul epidemiei de gripă din 2009. Poveștile despre vaccinurile antigripale promovate de industria vaccinurilor reprezintă ofarsă mondială care poate fi cu ușurință respinsă cu dovezi bazate pe fapte. Persoanele care primescvaccinurile antigripale vor fi primele care vor muri într-o pandemie globală fiindcă au devenit vulnerabile la infecții.

Pentru mai multe detalii, urmăriți întregul videoclip de mai jos.

sursa: SACCSIV

https://www.youtube.com/watch?v=yD4re8S4xMA