UPDATE – Patru victime transportate de urgenta in capitala. ACCIDENT GRAV pe DN2 E85. Trei masini si un TIR implicate. S-a solicitat elicopter SMURD. Cozi de masini pe mai multi kilometri

Accident 1In urma cu cateva minute un grav accident de circulatie a avut loc pe DN2 E85. Gravul accident rutier a avut loc la 5o de kilometri de Bucureşti între locălităţile Şindriliţa şi Lilieci. Au fost implicate un autotren şi doua autoturisme  şi conform  unor prime evăluari totul s-ar fi soldat cu cinci victime, niciuna incarcerată.

 

Patru vor fi aduse la două unităţi sanitare din Capitală, respectiv la Spitalul Floreasca şi Spitalul Pantelimon. „Cei patru pacienţi care vor fi aduşi la noi şi la Spitalul Pantelimon din Capitală au traumatisme faciale şi traumatisme toracice. Vom vedea dacă va fi nevoie să transportăm şi a cincea victimă. Cea mai gravă, cu politraumatism, a fost adusă cu elicopterul SMURD”, a declarat Bodgan Opriţa, şeful SMURD-Bucureşti pentru „Adevărul”.  La faţa locului au ajuns două ambulante de la Serviciile de specialitate ale judeţelor Buzau si Ialomita. SMURD a intervenit cu trei ambulanţe  si un elicopter SMURD.  Pompierii au intervenit cu o autospecială  descarcerare şi  una  de stingere a incendiilor.

 

Sursa: infotrafic.ro, adevarul.ro

E.S.

UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme şi un autotren, circulaţia pe DN2 (E85) se desfăşoară la această oră îngreunat, pe câte o bandă pe sens, la ieşirea din localitatea Şindriliţa către Urziceni, în judeţul Ilfov. Accidentul s-a produs în urmă cu puţin timp.