UPDATE – INCENDIU DE PROPORTII PE DN 1. Arde o hala de 1500 mp. TRAFIC BLOCAT. REZERVOR CU MOTORINA in apropiere. Se intervine cu opt autospeciale
Last Updated on 27/10/2017 by Iulian Gavriluta

IncendiuUn incendiu violent a izbucnit, vineri seară, la un service auto situat pe DN 1, în comuna prahoveană Puchenii Mari, satul Puchenii Moşneni, primele date arătând că în interior sunt multe substanţe inflamabile şi mai multe autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, zeci de pompieri intervin cu şapte autospeciale la Puchenii Moşneni pentru stingerea unui incendiu, flăcările care au cuprins un service manifestându-se pe o suprafaţă aproximativă de 1.500 de metri pătraţi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, la faţa locului s-au deplasat opt autospeciale de lucru cu apă şi două autospeciale de iluminat. Din primele date, în service sunt mai multe maşini, dar şi multe substanţe inflamabile - butelii de oxigen şi un rezervor de motorină. Traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri de mers, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

UPDATE - Incendiul care a cuprins, vineri seară, un service auto situat pe DN 1, în comuna prahoveană Puchenii Mari, satul Puchenii Moşneni, a fost lichidat de pompieri după o intervenţie care a durat mai mult de o oră, echipajele rămânând la faţa locului pentru înlăturarea efectelor negative. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, la faţa locului s-au deplasat opt autospeciale de lucru cu apă şi două autospeciale de iluminat. În service erau trei autoturisme care au ars în totalitate şi patru butelii cu oxigen, din care una a explodat, dar şi un rezervor cu cinci tone de motorină, pompierii acţionând pentru răcirea acestuia concomitent cu operaţiunea de localizare şi lichidare a focului, a precizat sursa citată. Focul a distrus şi întreaga hală, care avea o suprafaţă de aproximativ 1.500 de metri pătraţi. Cauza izbucnirii incendiului va fi stabilită după finalizarea cercetărilor la faţa locului. Pentru intervenţia autospecialelor, traficul pe DN 1 a fost complet blocat în zonă iar la acest moment circulaţia a fost reluată pe sensul de mers Bucureşti-Ploieşti.

E.S.