UPDATE SUSPICIUNEA NU SE CONFIRMA! Acuzatie de sex cu o minora de 4 ani in localitatea Ziduri – Buzau
Last Updated on 27/10/2017 by Iulian Gavriluta

imagesIn urma cu putin timp, la Buzau, pe SNUAU 112 a fost inregistrat un apel in care o persoana aducea la cunostinta faptul ca o minora de 4 ani a fost agresata sexual.

 

La domiciliul fetitei a fost directionata politia, Ambulanta si au fost instiintati reprezentantii de la DGASPC Buzau. Se fac cercetari la fata locului, cazul putand intra daca se dovedeste a fi adevarat in cercetarea procurorilor. De asemenea poate fi nevoie de servicciile de medicina legala. 

E.S.

UPDATE - Suspiciunea de viol nu se confirma - spun surse judiciare. Fiind vorba de o familie de tigani din zona menionata este clar ca totul a fost de fapt o alerta falsa...ca sa nu spunem mai mult.

UPDATE - Potrivit surselor oficiale acuzatia este facuta pentru doi minori dintr-o familie de etnie roma domiciliata pe raza localitatii Ziduri sat Costieni. Din relatarile IPJ Buzau " A fost primita o sesizare despre faptul ca o minora de aproximativ 4 ani ar fi fost victima unui act de natura sexuala, exercitat de catre un alt minor de 11 ani. La acest moment se efectueaza verificari cu privire la veridicitatea celor semnalate".