TUPEU FARA LIMITA! Un tanar din Sapoca s-a urcat la volan beat si fara permis. I-au venit de hac politistii buzoieni „oferindu-i” un DOSAR PENAL
Last Updated on 27/10/2017 by Iulian Gavriluta

Alcool volanPolitistii buzoieni au retinut cinci permise de conducere pentru conducerea autovehiculelor sub influenta alcoolului, pentru efectuarea unor depasiri neregulamentare sau pentru nerespectarea culorii rosii a semaforului, dar si pentru neacordarea prioritatii de trecere pietonilor angajati regulamentar in traversarea drumului sau autovehiculelor care aveau acest drept. 

Alte sanctiuni contraventionale au fost aplicate in cazul  a 46 de pietoni care s-au angajat neregulamentar in traversarea drumului public, dar si conducatorilor auto pentru conducerea unor vehicule cu defectiuni tehnice(22), pentru neutilizarea centurii de siguranta (14) si pentru alte abateri in trafic(20).

Tot in ultimele 24 de ore, politistii rutieri au intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de „conducerea unui autovehicul avand suspendata exercitarea acestui drept”, dupa ce au depistat un tanar de 25 de ani, din Sapoca, ce condusese un autoturism pe DJ 203 k, acesta fiind si sub influenta bauturilor alcoolice(0,38 mg/l alcool pur in aerul expirat).

E.S.