A COMIS SASE INFRACTIUNI! Un bucurestean de 41 ani a fost RETINUT dupa ce a fost prins ca A INSELAT cu bani mai multi cetateni din localitatile Buzau si Berca
Last Updated on 26/10/2017 by Iulian Gavriluta

Furt calificatLa data de 25 octombrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău, în urma exploatării unor date de interes operativ, au identificat principalul bănuit de comiterea a şase infracţiuni de înşelăciune, un bărbat de 41 de ani, din Bucureşti.

Din cercetările efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale a reieşit faptul că în cursul lunii septembrie a.c., bănuitul ar fi înşelat mai mulţi angajaţi ai unor societăţi comerciale, de pe localităţilor Buzău şi Berca, prin inducerea în eroare a acestora privitor la plata a diverse sume de bani. Prejudiciul a fost estimat de persoanele vătămate la peste 10 000 de lei. Faţă de persoana în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului şi recuperarea prejudiciului.

E.S.