UPDATE – GALERIE FOTO – 25 Octombrie – ZIUA ARMATEI ROMANE sarbatorita la Buzau cu spectacol si ceremonie de retragere cu torte. Citeste aici PROGRAMUL COMPLET al manifestarilor (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 25/10/2017 by Iulian Gavriluta

Ziua Armatei RomanePotrivit Ordinului semnat de Prefectul Judetului Buzau Carmen Adriana ICHIM se aproba organizarea festivitatilor dedicate „Zilei Armatei Romane”, care se vor desfasura astazi, 25 octombrie 2017 in Municipiul Buzau. 

 

Ca in fiecare an, Garnizoana Buzau va organiza activitati menite sa aminteasca si sa cinsteasca lupta si jertfa Armatei Romane. Astfel, militarii din Garnizoana Buzau invita buzoienii, miercuri, 25 octombrie 2017, ora 10.00, la ceremonia militara si religioasa cu depuneri de coroane de flori, desfasurata la Monumentul „Regimentului 48 Infanterie” din Parcul Eroilor, de la orele 12.00, la dezvelirea Monumentului Eroilor din cele doua razboaie mondiale in localitatea Costesti, judetul Buzau, iar incepand cu orele 16.30. pe Platoul din „Piata Daciei” pentru a le oferi o portie de fasole cu ciolan, sustinerea unui concert de catre Muzica Militara a Diviziei 2 Infanterie „Getica”, urmata de o retragere cu torte pe itinerariul Piata Daciei - Aleea Trandafirilor – Bulevardul Unirii – Bulevardul Maresal Alexandru Averescu – Divizia 2 Infanterie „Getica”. La activitate participa oficialitati locale civile si militare, reprezentanti ai institutiilor publice, cadre militare in activitate, in rezerva si retragere, veterani de razboi, si corespondenti ai mass-media.

E.S.

Retragere cu torte 3

 

Retragere cu torte 2

 

Retragere cu torte 1

 

 

{vsig}ziua-armatei-2017{/vsig}