Una dintre cele mai mari banci din Romania inchide mai multe agentii din municipiul Buzau. Ce veste au primit clientii si angajatii
Last Updated on 24/10/2017 by Iulian Gavriluta

Banca TransilvaniaBanca Transilvania si-a anuntat clientii si angajatii ca mai multe agentii din municipiu isi vor inchide definitiv portile. Este vorba despre trei agentii potrivit surselor interne: Agentia din Cartierul Micro 3 – Strada Unirii, Agentia Penteleu din strada Transilvaniei si Agentia Democratiei din strada Unirii.

 

BT ofera variante clientilor prin cele mai apropiate puncte de lucru, pentru clientii din cartierul Micro 3 Agentia din Aurora Mall, pentru cei care utilizau serviciile Agentiei Penteleu punctele de lucru din Strda Unirii (sediul central) si Agentia Centrul de Afaceri de asemenea solutia BT 24 Internet Banking sau Mobile Banking. Vestea a cazut ca un traznet mai ales pentru angajatii bancii care lucrau la respectivele agentii, este vorba de peste 7 angajate care lucrau aici de ani buni. Acestora li s-a propus transferul in alte agentii, in realitate spun surse interne la fata locului situatia nu este deloc conform promisiunilor. In anii trecuri mai multe banci au facut disponibilizari potrivit presei de specialitate. Reamintim ca Banca Transilvania este in Top3 banci mari din Romania. Ea a fost infiintata in anul 1993 la Cluj Napoca, de un grup de oameni de afaceri locali, cu capital de 79% romanesc si 21% strain. In Buzau banca are cate o agentie in fiecare cartier dar si o retea de bancomate si de asemnea are agentii in orasele Ramnicu Sarat si Nehoiu. In Romania banca se poate lauda cu un portofoliu de 1,76 milioane de clienti, peste 500 de sedii si peste 6000 de angajati.

A.D.