Un politist de 35 de ani din Buzau (cu seviciul in Racoviteni) a decedat in Spitalul Judetean, in urma unor complicatii medicale. Conducerea unitatii efectueaza o ancheta in acest sens
Last Updated on 24/10/2017 by Iulian Gavriluta

catalin motoascaTragedie intr-o familie din Buzau: un politist de numai 35 de ani a murit la Spitalul Judetean Buzau in urma unor complicatii medicale. Istoricul intamplarii: vineri 20 octombrie a.c., in jurul orei 17:32 s-a prezentat la UPU un barbat din Buzau (C.M. - politist la Racoviteni), in varsta de 35 de ani, acuzand dispnee grava.

 

In urma examenului medical - pe linia de urgente in cardiologie (seriviciu asigurat permanent la UPU Buzau), s-a constatat ca un prim diagnostic ca respectivul buzoian prezinta simptome de (cel mai probabil in urma unui cheag de sange plecat spre plamani, accident suferit in urma unui infarct miocardic). Potrivit reprezentantilor Spitalului Judetean Buzau, ieri 23 octombrie a.c., familia a cerut ca pacientul sa fie transportat la Bucuresti, numai ca medicii nu au permis acest lucru deoarece bolnavul era instabil medical si netransportabil la acel moment.  "In jurul orei 19:00, in aceeasi zi, barbatul a decedat, facand stop cardio-respirator. Conducerea unitatii medicale a demarat o ancheta in acest sens, urmand ca dupa necropsie sa se stabileasca cu exactitate cauza decesului. Nu s-au inregistrat reclamatii pe caz", a precizat Adriana Bunila, purtator de cuvant al SJU Buzau.

VOM REVENI CU AMANUNTE.

I.G.