INCREDIBIL! Un cetatean din localitatea buzoiana Cernatesti A FURAT LEMNE si le-a transportat intr-o remorca cu NUMERE FALSE. Citeste aici ce i-au „oferit” politistii
Last Updated on 24/10/2017 by Iulian Gavriluta

Remorca lemnePolitisti din cadrul Sectiei de politie rurala Beceni, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu au depistat pe raza localitatii Cernatesti, pe DJ 203 K un ansamblu de vehicule care transporta material lemnos. 

 

In urma verificarilor efectuate de politisti a rezultat ca soferul, un barbat de 53 de ani, din Cernatesti, a fost depistat la scurt timp dupa ce ar fi taiat fara drept mai multi arbori de esenta carpen din padurea aflata in extravilanul localitatii si ii transporta catre domiciliu. De asemenea, din verificarile efectuate in bazele de date a reiesit ca remorca utilizata nu era inmatriculata si avea aplicat numar fals de inmatriculare. A fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de „taiere fara drept de arbori”, „conducerea unui autovehicul neinmatriculat” si „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare”, iar materialul lemnos de peste 2 metri cubi, a fost confiscat si predat reprezentantilor silvici.

E.S.