ZIUA ARMATEI ROMANE sarbatorita la Buzau,miercuri 25 octombrie, cu spectacol si ceremonie de retragere cu torte
Last Updated on 23/10/2017 by Iulian Gavriluta

Ziua Armatei RomanePotrivit Ordinului semnat de Prefectul Judetului Buzau Carmen Adriana ICHIM se aproba organizarea festivitatilor dedicate „Zilei Armatei Romane”, care se vor desfasura in data de 25 octombrie 2017 in Municipiul Buzau, la Monumentul „Regimentul 48 Infanterie” din Parcul Eroilor incepand cu ora 10.00, in localitatea Costesti, la Monumentul „Eroilor din cele Doua Razboaie Mondiale”, incepand cu ora 12:00, precum si in Piata Dacia intre orele 16:30 – 19:30 si pe traseul Piata Dacia - Aleea Trandafirilor - Bulevardul Unirii U.M. 02470 Buzau, incepand cu ora 19:30. 

Se aproba si Programul festivitatilor care vor avea loc cu aceasta ocazie in municipiul Buzau si in localitatea Costesti. Comandantul Garnizoanei Buzau va dispune masurile ce se impun pentru organizarea ceremoniilor militare prilejuite de aceasta sarbatoare nationala.Serviciul afaceri europene, dezvoltare economica, strategii guvernamentale, servicii publice deconcentrate, situatii de urgenta vor duce la indeplinire prezentul ordin, prin inregistrare si comunicare.

Programul complet al manifestarilor poate fi consultat accesand site-ul Institutiei Prefectului Judetul Buzau: prefecturabuzau.ro

A.M.