UPDATE – Marea Britanie in ALERTA. Mai multe persoane LUATE OSTATIC de un barbat inarmat
Last Updated on 22/10/2017 by Iulian Gavriluta

LondraTeroare în Marea Britanie după ce un bărbat înărmat cu o pușcă de vânătoare a luat mai multe persoane ostatici la o sală de bowling din Nuneaton, districtul Warwickshire, Anglia. Un bărbat a scris pe Facebook că ar fi vorba despre doi ostatici, însă autoritățile nu oferă detalii.

 

Poliția nu a confirmat nici acestă informație, însă la fața locului au ajuns trei ambulanțe. Poliția a anunțat doar că este o acțiune în desfășurare și interzice tuturor cetățenilor să se apropie de zonă. Mai multe străzi au fost închise în jurul centrului comercial în care se desfășoară luarea de ostatici. Oamenii blocați au luat legătura cu cei din exterior și le-au transmis că sunt speriați pentru că nu li se spune ce se întâmplă.

A.M.

UPDATE 20:30: Directorul complexului, Mehdi Amshar, a afirmat că bărbatul este fostul soţ sau fostul iubit al uneia dintre cele două persoane ţinute ostatice şi care lucrează la sală. "Nu am reuşit să luăm legătura cu doi membri ai echipei. Toţi ceilalţi sunt bine şi în siguranţă", a spus Amshar.