LA ACEASTA ORA – ISU Buzau prezinta oferta de admitere la BURSA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU ABSOLVENTI organizata de AJOFM
Last Updated on 20/10/2017 by Iulian Gavriluta

ISU BuzauAstazi, 20 octombrie 2017, incepand cu ora 09:00, specialistii Serviciului Resurse Umane din cadrul  I.S.U. Buzau vor fi prezenti la Colegiul Agricol ”Dr. C. Angelescu”, strada Crizantemelor, nr. 17, Buzau, unde Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza ” Bursa locurilor de munca pentru absolventi”.

Personalul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau va oferi informatii celor interesati de sesiunea de admitere din luna ianuarie 2018 la Școala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila ” Pavel Zaganescu” Boldesti. Pentru sesiunea din ianuarie a anului viitor, scoala are disponibile 300 de locuri: 275 de posturi de subofiteri de pompieri si protectie civila si 25 de posturi de maistri militari auto. Concursul de admitere va avea loc in intervalul 13-21 ianuarie 2018, perioada in care candidatii vor parcurge contravizita medicala, probele sportive si testul scris pentru verificarea cunostintelor. Mai multe detalii despre desfasurarea concursului se pot obtine de la personalul I.S.U. Buzau prezent la eveniment , de pe site-ul IGSU, www.igsu.ro,  site-ul I.S.U. Buzau, www.isubuzau.ro sau  www.scoaladepompieri.ro , site-ul scolii de subofiteri.

E.S.