„Bursa zvonurilor…credibile”: Episcopul POPOnaut Corneliu Barladeanu se relaxeaza la o vila din judetul Buzau, cu „binecuvantarea” amicului de nebunii – Ciprinel Crasnel. Vezi aici amanunte
Last Updated on 20/10/2017 by Iulian Gavriluta

MiereaDe cateva zile umbla un zvon prin urbe: arhiereul de Husi – „Inaltul Poponautul Smintit Corneliu Barladeanu se afla in Buzau. Gurile rele spun ca este cu „binecuvantarea” lui Ciprinel Crasnel, amicul sau de orgii grecesti. „Sodomogomorul cu mitra” se afla „cazat” la Mierea, la un inginer, sef al unei firme internationale din domeniu agricol. Ca-i plac stiuletii...stim, la fel si insamantarea de...toamna, dar tupeu jegos sa vina de la munte, prin Bacau, tocmai in ograda lui Ciprinel?

 

Se vede treaba ca de veste a prins si „Ontanistul” nostru si ca ar fi lasat adunarea de milioane din fonduri europene si s-ar fi tulburat putin in nadragi...ca mustul de toamna. Facem precizarea ca vila inginerului responsabil cu nenorocirea culturilor, se afla pe malul drept al Niscovului, cum vii de la Buzau...printre vilele alea ale sefilor de la Gaze, Electrica, prefecti, colonei in SRI si alte...lighioane. Or fi facand seara foc de tabara toti, stropit din belsug cu orgii arhieresti si niscaiva ierburi? Va tinem la curent!

I.G.