Uite “popa prostu”! Apucaturi de “Bunda” intr-o parcare din Buzau: Biserica rezerva abuziv locuri pentru bolizii de lux, chiar langa un cazino din municipiu
Last Updated on 19/10/2017 by Iulian Gavriluta

rezervat biserica cazino BundaprostuCand crezi ca le-ai vazut pe toate mai uita-te la vreun popa cu mertzan si ai sa ramai uimit. Asa se face ca azi - joi 19 octombrie 2017, popa Bunda (de la Biserica "cu vad" - "Sfintii Ingeri") si-a trimis robii sa puna "Rezervat biserica", in mod abuziv, la 2 locuri de parcare din oras. Unde credeti ca se afla parcarea?

 

Pe langa Biserica? Nooo! Prin apropiere? Nicidecum! Dar? Chiar pe langa un cazino - local cu jocuri de noroc de peste drum...departe, langa fostul sediu al Camerei de Comert, in interiorul grupului de blocuri de la AJOFM, Starea Civila si altele. Da, ati citit bine! Chiar langa peretele cazinoului. Acolo unde peretele localului are si o culoare ce le place poponarilor imbracati in "Batman"- auriu! S-a iscat scandalul...locatari, viceprimarul Apostu, sefa cu parcarile de la Primarie si altii. Si dai si lupta cu injuraturi, sudalme, blesteme, tot tacamul...asa cum ii place popii Bunda si a robilor din dotare! Conform hotararilor Consiliului Local, nimeni nu are dreptul sa puna "Rezervat" pe un loc de parcare din oras. Mai mult, in timpul zilei, ne-a informat un consilier local care le stie pe toate, de la 7 dimineata si pana dupa-amiaza, oricine isi poate parca masina in respectivele locuri...marcate special. Acestea sunt ocupate legal doar pe timpul noptii pana dimineata. Pe locurile de parcare nu se fac concesionari sub nicio forma! Asadar, inca o data... Bunda a "bundit-o" in stilu-i jegos, caracteristic! Hai sictir popa prost!