Avocatul mincinos – Salcutan a zbierat degeaba pe net ca nu a reprezentat primaria in procese. Iata dovada minciunii: azi a avut proces cu politistii locali!
Last Updated on 18/10/2017 by Iulian Gavriluta

Salcutan TomaDupa cum este binecunoscut in urbe ca presedintele PSD Marcel Ciolacu i-a interzis public sa mai reprezinte Primaria Buzau (in urma unor afirmatii calomnioase legate de "grup infractional" de la Palatul Comunal), avocatul Lucian Salcutan reprezinta in continuare  UAT Buzau.

Intr-un articol trecut (LINK), am prezentat un prim proces al Primariei Buzau (PIERDUT DE TOMA NU DE SALCUTAN), urmand ca sa revenim asupra subiectului cu PROCESELE IN CARE SALCUTAN REPREZINTA PRIMARIA! Si iata ca nu se confirma cele spuse sus si tare de avocatul Salcutan, astazi a fost o noua infatisate in procesul aflat pe rol cu Primaria Buzau al politistilor locali. Surpriza? Cine a fost in sala de tribunal? Nimeni altul decat avocatul Lucian Salcutan potrivit unui reprezentant al politistilor locali - E.V. (dosar - 2933/114/2017Dupa dezvaluirile News Buzau, "venerabilul" avocat ameninta cu procesele in instanta jurnalistii News Buzau. Asa intelege avocatul cu pricina "libertatea presei".

A.M.