ADMITERE IN MAI! 300 de locuri pentru scolile de subofiteri si maistri militari la pompieri. Citeste aici unde se fac inscrierile pentru judetul Buzau
Last Updated on 18/10/2017 by Iulian Gavriluta

ISU BuzauMinisterul Afacerilor Interne organizeaza, in premiera, o sesiune de admitere, in ianuarie 2018,  la scolile de agenti si subofiteri. Din cele 2.880 locuri scoase la concurs, 300 sunt alocate Școlii de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila “Pavel Zaganescu” Boldesti.

 

Astfel, tinerii care doresc sa urmeze o cariera militara pot deveni viitorii pompieri salvatori, prin grija dascalilor de prestigiu ai unitatii de invatamant aflata in subordinea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta. Beneficiarii unui sistem de invatamant la cele mai inalte standarde, de conditii optime pentru servirea mesei, odihna si studiu, doritorii pot depune cererile de inscriere, pana la data de 05 decembrie a.c., la sediile inspectoratelor pentru situatii de urgenta din localitatile de domiciliu, pentru cele 275 de posturi de subofiteri de pompieri si protectie civila si 25 de posturi de maistri militari auto. Din totalul locurilor alocate viitorilor subofiteri de pompieri si protectie civila, candidatilor de etnie roma le sunt alocate doua locuri in cadrul scolii.

Recrutarea candidatilor de pe raza judetului Buzau se va realiza, la sediul Inspectoratului  pentru Situatii de Urgentã  „Neron Lupascu” al judetului Buzãu din municipiul Buzau, str. Bistritei nr. 51, in fiecare zi  de luni-vineri  intre orele 09:00-16:00, prin intermediul structurii de resurse umane, unde vor fi depuse documentele necesare pentru constituirea dosarelor, inclusiv actele care sa ateste studiile solicitate.

Concursul de admitere va avea loc in intervalul 13 – 21 ianuarie 2018, perioada in care candidatii vor parcurge contravizita medicala, probele sportive si testul scris pentru  verificarea cunostintelor.

Anuntul de concurs si alte detalii privind desfasurarea admiterii (conditiile de inscriere, continutul dosarului de recrutare, etapele si probele de concurs, tematica si bibliografia) pot fi consultate accesand pagina web a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta - www.igsu.ro, site-ul www.isubuzau.ro, respectiv pagina Școlii de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila “Pavel Zaganescu” Boldesti  - www.scoaladepompieri. Ro, precum si la sediul inspectoratului la Serviciul Resurse Umane  sau la telefoanele 0238 721 301, 0238 724 089 si 0238 724 059 interior  27 114 /27118. 

E.S.