UPDATE – VIDEO O noua sedinta AGA la Compania de Apa Buzau
Last Updated on 16/10/2017 by Iulian Gavriluta

AGA CAB BZO noua runda de sedinte ale Adunarii Generale a Actionarilor de la Compania de Apa Buzau, au loc astazi luni 16.10.2017, de la ora 17:00 si maine 17.10.2017, de la ora 09:00 (sedinta exceptionala, daca nu se intruneste cvorumul la prima intalnire).

 

Consiliul de administratie al Companiei de Apa SA Buzau, prin Presedintele Consiliului de Administratie, cu sediul in Buzau, str Unirii, bl 8 FGH, inmatriculata sub nr. ] 10/1610/2007, CUl RO 22987337, in baza art. 113 si urm. din Legea nr. 31/1990 si a dispozitiilor Actului constitutiv al societatii, a convoacat Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor (AGEA) la datele mentionate mai sus, la Sala de sedinte din incinta Statiei de Epurare Buzau situata in Buzau, soseaua Vadu Pasii. Regulamentul adunarii spune ca: in cazul in care adunarea nu poate delibera ori lua hotarari datorita neintrunirii cvorumului statutar, cea de a doua sedinta a adunarii se va tine a doua zi, la o ora stabilita, in acelasi loc, cu aceeasi ordine de zi. Ordinea de zi este compusa, in principal, din Raportul activitatii semestriale al Companiei de Apa SA Buzau.

I.G.

UPDATE - Potrivit Directorului Companiei de Apa, Ionel Tescaru,"Nu vor fi reduceri de personal. In momentul de fata se fac toate demersurile necesare pentru inventarierea tuturor activelor si avem in vedere chiar detasarea de personal pentru anumite perioade astfel incat sa fie oferite toate serviciile conform contractelor. Avem personal calificat...".

 

https://www.youtube.com/watch?v=3bDlbpvN-dA&feature=youtu.be