Ce se intampla cu energia ta daca ai relatii intime cu mai multi parteneri?
Last Updated on 15/10/2017 by Iulian Gavriluta

sex love dragosteO vorba spune sa nu te culci cu cineva care nu vrei sa devii. De aceea trebuie sa fii foarte atenta(a) cu cine iti impartasesti energia ta intima. In intimitate energia ta aurala se uneste cu a celuilalt. Aceste conexiuni puternice, indiferent cat de neimportante crezi ca sunt, interactioneaza cu celalalt, astfel cu cat esti mai intim cu cineva, cu atat mai profund si cu atat mai mult aura respectiva intra in contact cu a ta. Imagineaza-ti cum arata aura cuiva care are multipli parteneri si raspandeste aceste energii? Suntem fiinte fizice, dar suntem si mai mult de cat atat, putem fi si fiinte energetice.

De exemplu cand esti intim cu cineva a carui energie este compatibila cu a ta. De fiecare data, indiferent de sexul practicat, absorbi o parte din energia partenerului, iar acesta o preia pe a ta. Mai mult, in lumea nevazuta, fiecare om are in functie de actiunile, gandurile si vorbele sale entitati atasate, adica demoni in jurul lui, daca sexul este practicat in scopul placerii personale, adica nu in scopul procreerii, energia depusa devine hrana pentru demoni. Mai mult o persoana cu o aura curata, puternica, poate lua prin contact sexual si o parte din demonii celuilalt. Nivelurile de posedare ale oamenilor sunt in functie de cate entitati negative sunt atasate.

In plus pierderea de energie din timpul orgasmului e atat de uriasa, incat ii vlaguieste si secatuieste pe oameni de energia vietii, astfel oamenii care intretin relatii sexuale dese traiesc mai putin, femeile care se culca des cu barbati se “trec” mai repede, imbatranesc mai rapid, fetele care incep devreme activitatea sexuala se maturizeaza mai repede, din punct de vedere fizic, iar din punct de vedere intelectual, scad, pentru ca nu mai au energie pentru a asimila informatii si a-si largi orizonturile. Propaganda sexuala inceputa in anii 60-70 , flower power, make love, a fost o agenda bine gandita de catre masoni, care sa duca la desfrau, la libertate sexuala, la “emanciparea femeii”, practic la depopulare si la decimare. Mai multe puteti citi in lucrarile satanistei new-age Alice Bailey si Blavatsky.

Fiintele intunecate, demonice se hranesc din aceasta energie sexuala, la maxim, de aceea orgiile sexuale sunt practicate la casele regale adeseori, cea mai suprema energie fiind cea luata de la un copil,  de aici si pedofilia practicata la scara mare in casele regale. Homosexualitatea a fost si este promovata de casele regale, deoarece acestia cunosc ocultismul si posedarea, fiind impinsi de aceste entitati sa practice si sa promoveze aceste ritualuri, pentru ca schimbul de demoni dintre persoane de acelasi sex, in relatii sexuale de acelasi sex, sunt mult mai puternice, traficul este mult mai intens, atat la nivel fizic ca si la nivel spiritual, demoniac. Puterea fiintelor nevazute devine , uriasa, triumfa, venind ca o sfidare la adresa Creatorului, care isi doreste armonia si nu distrugerea speciei.

In lumea nevazuta demonii prind puteri de neimaginat cand oamenii intretin relatii sexuale, in alte scopuri decat cele ale actului creationist, de aceea Biblia sfatuieste ca oamenii sa fie cat mai curati spiritual , sa nu atraga  energiile negative aiurea prin hranirea energetica a partii opuse. Cuplurile casatorite, care au jurat credinta in fata Creatorului sunt protejate de la ospatul (energetic) demonilor, dar si acolo sunt regului clare si nu ca sa il ingradeasca pe om , asa cum au inteles multi, ci ca sa il ajute si sa il fereasca spiritual de fiintele necurate.

Nu uitati ca lupta in aceasta lume, este mai mare in taram spiritual, iar noi cu cat suntem mai curati ( in armonie ), cu atat putem vedea si intelege mai bine aceasta lupta si cu atat mai mult ne putem feri de necazuri si ii putem feri si pe ceilalti.

Cum ne curatam de puterile negative atrase in urma actelor sexuale dinaintea mariajului? Sa ii cerem lui Iisus asa cum a facut Maria Magdalena sa ne curete de rau si sa ne pocaim, adica sa nu mai repetam nimic din ce am facut pana atunci. Apoi sa il urmam pe Hristos in tot ceea ce ne-a lasat ca Testament sa facem. Odata curatati, putem capata abilitati de geniu. Cei mai sfinti oameni sunt cei care reusesc sa isi fi antrenat abstinenta totala, ajungand la cunostinte superioare omului de rand. Dumnezeu nu ne-a creat ca pe animale, sa ne reproducem si atat, ne-a dat si calitatea sa devenim inalti in intelepciune. Calugarii etiopieni spre exemplu, sunt atat de sfinti si de curati, incat la ei nici nu se mai poate pune problema, sa nu aiba capacitati de teleportare.

Pe langa asta, mariile genii ale lumii, cum a fost si Tesla, isi folosesc energia (pe care lumea de rand o pierde prin sex) pentru inventii, descoperiri, practic pentru Creator, care vrea sa comunice cu omul cum zicea si Beethoven, dar omul e preocupat de altceva. Toti oamenii ar putea deveni genii daca nu ar fi fost zamisliti in pacat, in desfrau, chiar si asa unii dintre ei care se trezesc pot sa se curete si sa o ia de la capat, pentru asta a venit Iisus. In concluzie, orice om poate deveni, sfant, geniu, in legatura stransa cu Creatorul, daca decide sa duca o viata superioara celei de rand, daca practica abstinenta sexuala, de mancare si de post mental-rugaciune si tot ce deriva de acolo, milostenie, revelatii etc. Iar odata ajuns la o etapa superioara, nu va mai dori in veci sa mearga inapoi, sau unde a fost.

Cea mai mare frica a Satanei este ca omul sa aiba multi copii, caci nu ii poate controla pe toti si cu cat ar fi mai multi, cu atat binecuvantarea familiilor este mai mare, cu atat mai mult gloria lui Dumnezeu este in desfasurare. Multi oameni devin crestini dupa ce au un copil, caci se minuneaza de complexitatea creatiei. Evident, ca dupa cum zicea Arsenie Boca, copii trebuie zamisliti dupa niste reguli, femeia trebuie sa tina post si rugaciune inainte de sarcina, dar si in timpul sarcinii, barbatul sa nu fie beat sub nici o forma, sa fie acoperiti cu jurmantul casatoriei, ca sa nu fie nicio energie negativa la conceptie si atunci, se nasc geniile, copii lui Dumnezeu.

SURSA: https://www.cocoon.ro/ce-se-intampla-cu-energia-ta-daca-ai-relatii-intime-cu-mai-multi-parteneri/