INTELEGERE PANTAZI IPJ – TOMA? Eduard Pistol – asa zisul secretar al primariei Buzau semneaza ilegal acte oficiale! Potrivit ANFP, Pistol nu are calitatea de “secretar” pentru ca nu are aviz in acest sens
Last Updated on 11/10/2017 by Iulian Gavriluta

Pistol Ilegal BuzauMutat “la mica intelegere” de la IPJ Buzau la Primarie, juristul Eduard Pistol a si facut prima gafa: “a semnat ca secretar al Primariei” (vezi FOTO document), cand de fapt nu are acest drept (ne intrebam ce fel de jurist este acest Pistol daca face asa ceva?). Ca si predecesoarea lui – Radu Roxelana (care nu mai avea aviz de la ANFP din luna iunie a.c.), juristul Pistol trebuia sa semneze pe documente “pentru secretar” sub titulatura: “Cu atributii delegate…” si nu in calitate de secretar (asa cum a procedat in mod corect George Sava).

 

De ce nu i-a dat aviz ANFP? Pentru ca asa face Donald Tom toate :”Aproximativ” legale sau deloc (se aude ca primarul ar fi vorbit cu Ministrii respectivi despre aceasta “mutare” si ca la o “mica intelegere” acestia ar fi zis “da”, dar fara ca totul sa se concretizeze si prin emiterea unui document oficial)! SA FIE O INTELEGERE  - la "una mica" INTRE PANTAZI- SEFUL IPJ CU PRIMARUL DE RUSINE TOMA? Tomitza bre… n-ai inteles nici acum ca Primaria nu e Metalurgica? Asadar, dincolo de formularea nefericita de la finalul fiecarei Hotarari a CLM, ramane intrebarea: afecteaza cu ceva aceasta “scapare”, legalitatea acestor acte ale Primariei? Raspunsul trebuie sa fie dat de Institutia Prefectului – abilitata in a controla legalitatea actelor emise de Primaria Buzau.

I.G.