Baby Boom Show ajunge chiar în inima țării, la Brașov 3 – 5 Noiembrie 2017, Brașov Business Park
Last Updated on 11/10/2017 by Iulian Gavriluta

babyboom BVCel mai mare târg pentru părinți și copii cu vârste cuprinse între 0 și 7 ani ajunge în această toamnă și la Brașov. De pe 3 până pe 5 noiembrie 2017, la Brașov Business Park, cele mai recente, diversificate și utile produse și servicii pentru bebeluși, copii de până la 7 ani și graviduțe așteaptă să cucerească inima țării. 

Organizat în peste 20 de ediții înBucurești (în fiecare primăvară și toamnă), Baby Boom Show a reușit să facă fericiți peste 150.000 de copii și mămici. A mulțumit mii de expozanți, iarsute de brand-uri au fost reprezentate pe mii de metri pătrați.

 Baby Boom Show mai înseamnă și organizarea a zeci de evenimente conexe (mini-concerte, seminarii, cursuri, tombole, locuri de joacă, etc.) alături de promoții, discount-uri și servicii medicale gratuite, plus o mulțime de premii. Totul în cadrul unei prezențe continue de peste 12 ani pe piața evenimentelor pentru părinți și copii.

 Brand-uri importante confirmate înainte de deschiderea oficială și Intrare GRATUITĂ pentru Vizitatori

Chicco, Medlife, VavianPharma, Cordblood Center, Biogenis, Nestlé și Regina Maria au confirmat déjà prezența și își așteaptă vizitatorii cu numeroase reduceri și oferte speciale. Intrarea la evenimenteste GRATUITĂ pentru vizitatori pe tot parcursul celor 3 zile de desfășurare.

 BABY BOOM SHOW BRAȘOV pescurt: 

 Program de vizitare:

 3 – 4 noiembrie: întreorele 10.00 – 18.00

 5 noiembrie:  întreorele 10.00 – 17.00

 ACCES GRATUIT pentru VIZITATORI

 BRAȘOV BUSINESS PARK

Str. Ionescu Crum, nr. 1, Brașov

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesați: www.babyboomshow.ro