“ALBA-NEAGRA” CU POLITISTII LOCALI! In timp ce primarul Toma vrea sa disponibilizeze politistii locali, Primaria Ramnicu Sarat ANGAJEAZA acelasi tip de lucratori!

Pol LocalaPolitia Locala Ramnicu Sarat, Judetul Buzau organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor publice de executie, vacante, dupa cum urmeaza:

politist local, clasa III, grad profesional principal in cadrul Serviciului Ordine Publica;

politist local, clasa I, grad profesional debutant in cadrul Serviciului Disciplina si Siguranta Rutiera.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 01 noiembrie 2017: proba sportiva;
  • 02 noiembrie 2017: proba scrisa;
  • 08 noiembrie 2017: proba interviu.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului.

De asemenea, Politia Locala Ramnicu Sarat, Judetul Buzau organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacante, de inspector superior (contabil) de la Compartimentul Contabilitate Resurse Umane si Administrativ. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

  • 25 octombrie 2017: proba scrisa;
  • 30 octombrie 2017: proba interviu.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 si se vor depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului. Relatii suplimentare se obtin la Politia Locala Ramnicu Sarat, cu sediul in Ramnicu Sarat, Str. Victoriei nr. 95-107.

A.M.