VIDEO – Vezi aici prognoza meteo pe urmatoarele zile

prognoza meteoPotrivit ANM, luni in Buzau, vremea se va ameliora sub aspectul caderii precipitatiilor. Cerul va fi variabil, cu innorari in zona de munte, unde vor mai fi precipitatii slabe. Vantul va mai avea unele intensificari la munte si izolat in rest.

Temperaturile maxime, in crestere fata de ziua precedenta - cuprinse intre 10 grade si 20 de grade in sudul extrem. Temperaturile minime, in scadere fata de noaptea precedenta, se vor situa intre 1 si 10 grade, mai coborate spre -2 grade in depresiuni, unde vor fi conditii de bruma. In zonele joase de relief vor fi conditii de ceata.

Marti, in Buzau, vremea va fi rece dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari la munte. In restul judetului, conditiile de ploaie vor fi reduse. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 grade si 20 de grade in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 si 11 grade, mai scazute in depresiuni. Meteorologii spun ca in afara de unele ploi sporadic, pe alocuri, in urmatoarele 2 saptamani nu vor mai avea loc alte precipitatii.

E.S.

https://www.youtube.com/watch?v=c0-o7y3qFAw&feature=youtu.be