VIDEO PREZENTARE – Buzau devine capitala motorsportului romanesc! GTC Motorsport si Red Bull va invita la GTC Trophy – Ziua cea mai Lunga!

GTC Trophy Buzau 2017GTC Trophy 2017 este cea de-a saptea etapa a Campionatului National de Off-Road C.N.O.R., organizata de catre clubul sportiv GTC Motorsport, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv F.R.A.S. si a Ministerului Tineretului si Sportului MTS. Fiind ultima etapa a campionatului 2017, la GTC Trophy se vor stabili clasamentele generale si campionii nationali, lucru care sporeste interesul si atractivitatea acestei competitii.

 

Pentru cateva zile, 12-15 Octombrie, Buzau devine capitala motorsportului romanesc, atragand circa 250 de participanti – sportivi, organizatori si media. Si anul acesta, concursul imbina rigoarea si performanta unei etape de campionat national cu farmecul si ineditul formatului special ”Ziua cea mai lunga!”, care presupune parcurgerea probei de traseu intr-un interval maxim de 24 de ore, mergandu-se astfel zi si noapte pe cei 150-250 de km off-road pentru fiecare dintre cele 4 clase competitionale din campionatul national- Standard A, Standard B, Open si Extrem. Se va organiza din nou clasa Hobby – clasa destinata tuturor posesorilor de masini 4×4, indiferent de dotare, care isi doresc sa participe la o aventura off-road, alaturi de profesionistii acestui sport. La clasa Hobby va exista si sectiunea Duster Trophy, special pentru masinile Dacia Duster. In 2016 GTC Trophy a avut o participare record intre etapele C.N.O.R. – 73 de masini / echipaje pilot + navigator; acest lucru ne onoreaza dar ne si obliga. Competitia respecta prevederile legii educatiei fizice si sportului nr. 69/2000 si se va desfasura cu respectarea Regulamentul sportiv CNOR 2017 si Anexele sale, completat de Regulamentul Particular, incluzand Anexa A.Activitatea GTC si desfasurarea competitiei poate fi urmarita si pe Facebook: facebook.com/GTCtrophy si facebook.com/GTCautoSHOP.

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=GOt_j5_Wgm0&feature=youtu.be