VIDEO – Crescatorie ilegala de oi, vaci si porci, depistata de politistii locali. Vezi aici ce a patit proprietarul

crescatorie ilegalaDirectia de Politie Locala Buzau a organizat o actiune impreuna cu  reprezentantii Garzii Nationale de Mediu – Serviciul Comisariatului Judetean Buzau, Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Buzau si Directia de Sanatate Publica Buzau, in zona Statiei de Epurare – Pod Vadu Pasii – fosta balastiera, unde au constatat ca un cetatean din municipiul Buzau, a imprejmuit cu gard de plasa sudata si a construit mai multe anexe pe domeniul public al municipiului Buzau, unde crestea: oi, vaci si porci.

 

De asemenea s-a constatat existenta a doua gropi, in care se aflau abandonate deseuri din plastic si folie, urme de cauciucuri arse, deseuri de origine animala (oase, schelete de animale), care provin din sacrificari, reziduuri din materiale de constructii si gunoi de grajd.

In urma acestei actiuni, Politia Locala a constatat si aplicat un numar de 4 sanctiuni contraventionale, dupa cum urmeaza:

- 2 sanctiuni, conf. Legii 61/1991R - pentru sanctionarea faptelor de  incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice;

- 2 sanctiuni, conf.  HCL 18/2008 - pentru stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele privind administrarea şi gospodărirea domeniului public şi privat al municipiului Buzău.

            Valoarea sanctiunilor contraventionale au fost in valoare de 2450 lei.

 In conformitate cu prevederile Legii 50/1991R, politistii locali continua verificarile privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, anexelor si imprejmuirilor iar in cazul in care vor constata incalcari ale legii vor actiona in consecinta.

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=HDFH4upGL7M&feature=youtu.be

 

https://www.youtube.com/watch?v=8sljHawdx2o&feature=youtu.be