UPDATE – Soferul masinii este tatal sportivei Camelia POTEC. Accident rutier la Lipia – o masina a lovit un cal. Soferul incarcerat
Last Updated on 09/10/2017 by Iulian Gavriluta

accident cal PotecLuni dimineata - aproximativ ora 05:30, pe raza localitatii Lipia - DN1B, s-a produs un eveniment rutier grav - o masina a lovit un cal. In urma impactului violent, soferul a ramas incarcerat. Echipajele de salvare au ajuns la fata locului si i-au acordat primul ajutor victimei.

 

Politia cerceteaza cazul.

E.S.

UPDATE - Soferul incarcerat si transportat la spital este tatal sportivei Camelia Potec. 

Grigore Potec, în prezent director general al Tehnonav SRL, a fost consilier municipal în CLM Brăila în perioada 2004-2012.

Fiica sa, campioana Camelia Potec, a devenit, în 2013, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, fiind cel mai tânăr președinte de federație din România.

UPDATE Referitor la accidentul rutier produs in aceasta dimineata pe DN 1B, in dreptul intersectiei cu loc. Lipia, din primele date, un autoturism care se deplasa din directia Merei catre Buzau, ar fi acrosat un cal. Din impact a rezultat moartea animalului iar cond. auto a fost transportat la spital.