Donald Tom se pregateste de o noua evaziune – iluminatul ornamental de Craciun. S-a deschis licitatia (“cu dedicatie”) uriasa in valoare de 894.000 lei!
Last Updated on 09/10/2017 by Iulian Gavriluta

iluminat festivVa propun un scurt exercitiu de memorie: sa ne aducem aminte de iluminatul festiv din iarna anului trecut, cand totul era intr-un intuneric aproape total pe Platoul Dacia (de se radea peste tot de “isprava” primarului), iar edilul spunea in fata camerelor ca totul e bine. Iata insa ca anul acesta, Donald Tom “o ia din pripa” si lanseaza o licitatie

 

pentru furnizarea prin inchiriere si montare a produselor pentru iluminatul ornamental festiv din perioada sarbatorilor de iarna 2017 – 2018. Pretul estimat este de 894.000 lei, fara TVA!!! Acum doi ani, pentru toate pregatirile legate de spectacole, iluminat, plata artistilor si altele se cheltuia nu mai mult de 800.000 de lei, acum doar pentru iluminat se da, din buzunarul buzoienilor, 849.000 de lei plus TVA! Vi se pare suma ok, sau este…umflata intentionat pentru gasca lui Donald Tom? Vom sta cu ochii pe…situatie si va vom informa corect, dincolo de ecuatiile politico-economice si interesele unora, fie ei jurnalisti sau afaceristi locali sau de aiurea!

I.G.