UPDATE – Cinci victime transportate de urgenta la SJU Buzau. ACCIDENT GRAV pe soseaua de centura a Buzaului – zona fabrica de bere

Accident grav 1In urma cu putin timp pe soseaua de centura din municipiu (in zona fabricii de bere) s-a produs un accident rutier in care sunt implicate doua autovehicule, un microbuz pentru transport persoane si un autoturism. 

 

La fata locului se afla mai multe echipaje ale IPJ Buzau care dirijeza circulatia si fac cercetari pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele ce au dus la producerea accidentului.

E.S.

UPDATEReferitor la accidentul rutier produs azi pe soseaua de centura a orasului, din primele date, un barbat in varsta de 28 ani din Bucuresti, care se deplasa din directia Rm. Sarat catre Bucuresti, la patrunderea intr-o curba nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum, moment in care a pierdut controlul autoturismului, a patruns pe sensul opus de mers si a fost lovit din spate de un microbuz condus de un barbat in varsta de 47 ani din Chisinau. Din impact a rezultat ranirea a 5 victime - 3 ocupanti ai autoturismului si 2 pasageri din microbuz- toate fiind transportate la spital. Printre victime ar fi si un minor de 5 ani, pasager din autoturism.