FOTO – COD ROSU activat la Urziceni. ACCIDENT RUTIER GRAV cu 15 victime si 6 autovehicule implicate. DN 2 BUZAU – BUCURESTI COMPLET BLOCAT
Last Updated on 08/10/2017 by Iulian Gavriluta

Urziceni 1Un accident rutier a avut loc, în localitatea Urziceni, din judeţul Ialomiţa, din primele informaţii fiind implicate patru maşini, în care se află 10 persoane, iar o parte dintre acestea sunt încarcerate, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

 

In urma accidentului rutier a fost activat Planul Roşu de intervenţie. “Din primele informaţii, sunt implicate patru autoturisme, în care s-ar afla 10 persoane. Mai multe persoane sunt încarcerate” - precizează ISU Ialomiţa. La faţa locului au fost alertate două echipaje de descarcarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi prim ajutor, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi patru ambulanţe. Reprezentanţii ISU Ialomiţa precizează că s-a solicitat şi un elicopter SMURD la faţa locului. Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia pe DN2 (E85) Bucureşti – Buzău este oprită pe ambele sensuri între localităţile ialomiţene Coşereni şi Urziceni.

UPDATE!

O persoană a murit şi alte 14 au fost rănite, în urma accidentului din Urziceni, care a avut loc în această după-amiază, a declarat coordonatorul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat. “Este vorba despre 14 răniţi şi o persoană decedată. În total, şapte persoane au fost încarcerate. S-a acţionat inclusiv cu un elicopter SMURD, trimis de la Bucureşti. Victimele urmează să fie transportate la spital, în funcţie de gravitate. Deocamdată, nu ştim care vor fi trimişi la spitalele din Bucureşti, Slobozia sau Urziceni” - a spus Raed Arafat.

Sursa: Infotrafic, agerpres.ro, btbd.ro

FOTO - btbd.ro

E.S.

Urziceni 2